Specialisaties


 Wil je preventief werken aan een betere gezondheid, een betere balans, een optimale werking van uw lichaam? Sta je aarzelend in het leven, niet goed weten welke weg je in wil slaan?  Zit je in een moeilijke levensfase? Voel je je gewoon niet goed maar kun je er je vinger niet op leggen? Heb je altijd pijn of kwaaltjes? Wil je een antwoord vinden zodat het leven terug stroomt? Sta je open voor een natuurlijke aanpak en ben je bereid er ook zelf aan te werken? 

Dan nodig ik je graag uit voor een gezondsheidsconsult waar we samen zullen zoeken naar een geschikte aanpak voor jouw specifieke vraag. Ik werk met Gespreksbegeleiding, Bachbloesems, Voedingssupplementen, Deep Tissuemassage, Voetreflexologie, tal van andere natuurlijk hulpmiddelen.


In een huiselijke sfeer verwelkom ik je om samen te denken over de eerste concrete stappen naar de rest van jouw leven! Waar een arts diagnoses maakt en symptomen bestrijd, zoek ik als gezondheidsbegeleider om je zelfgenezend vermogen te versterken. Niet de ziekte, maar het versterken van de mens is mijn ding. Samen met jou probeer ik te zoeken naar de basis van je problemen. Ik probeer je te vatten in jouw volledigheid, op alle vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

Ik werk nauw samen met je begeleidend arts indien uitdrukkelijk gewenst. Dat is jouw keuze. Als je zelf doorverwezen bent door jouw arts dan houden we een open communicatie over het proces. 

Lichaam en Geest zijn één. Een sterke geest in een gezond lichaam kan betere keuzes maken!Leef jouw leven, dat van een ander is al ingenomen!


"Ik maak los wat vast zit,
in je lijf en in je denken. "


Een afspraak maken?