Voetreflexologie

Voetreflexologie is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. De voet is verbonden met het volledige lichaam: organen, zintuigen, hormonale stelsel ... De hele mens is terug te vinden in de voet!

Reflexzonemassage is een unieke methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren, spanning en stress te verlichten, de doorbloeding te verbeteren en blokkades in het zenuwstelsel op te heffen. Er treedt een onmiddellijke ontgifting op in het lichaam. Energiebanen worden vrijgemaakt. Je voelt je stressvrij. 

Speciaal aan te raden voor mensen die veel 'in hun hoofd zitten'!

Een ideaal instrument om het ganse lichaam uit te nodigen in balans te komen. 

Een sessie duurt een uur en kost 50€ 

Er zijn momenteel drie opties: 

Een klassieke voetreflexologie sessie waarbij alle stelsels worden behandeld

Een voetreflex om het zenuwstelsen en hormonale stelsel te harmoniseren (interessant bij burnout, menstruatie/fertiliteitsvragen, menopauzale klachten)

Een voetreflex om de lymfen te draineren, ideaal bij vocht vasthouden, angst, eigenwaarde conflicten. 

Mocht je een voorkeur hebben voor een behandeling, zeg het me gerust. Dieptemassage/Deep Tissue


Dieptemassage maakt gebruik van diepe druk om de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel rond de spieren te bereiken. 

Deze massage kan verlichting bieden bij chronische pijn, vastgelopen spiergroepen zoals de nek, migraine, tandenknarsen, lage rugpijn, pijnlijke schouders, frozen shoulder, carpaal tunnelsyndroom, tenniselleboog ...

Door de behandeling worden toxines vrijgemaakt. Veel water drinken achteraf is de boodschap!

Een sessie kost 70 euro en duurt 70 minuten. 
Bachbloesems

Bachbloesems zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, verdriet, examenstress, overprikkeling ... 

Ze buigen negatieve emoties om in hun positieve pool. Bachbloesems zijn volkomen veilig en hebben geen interactie met eventuele medicatie. 

Ook bij kinderen en huisdieren kunnen bachbloesems worden ingezet.


Voedingsadvies

Na een gesprek over jouw voedingsgewoonten, proberen we jouw voeding aan te pakken op weg naar meer energie. 

Het gaat vooral om bewustwording en om het verschaffen van inzichten waar je zelf mee aan de slag gaat. 

Energetisch versterken is steeds mijn insteek. Ook gaan we na of er complementaire voedingssupplementen zinvol zijn. 


Of liever... Ontspannende massage?

Ook voor een ontspannende massage kan je terecht bij Touchee. Pas in een ontspannen lichaam én geest kan je genezing plaatsvinden. Een relaxerende massage zorgt voor een volledig ontspannen zijn. 


Een sessie duurt 70 min en kost 70€ 


Lezingen

Bij mij kun je ook terecht voor lezingen voor groepen over de holistische en energetische benadering. Basisprincipes over gezondheid, het belang van een goede ontspanning en nachtrust en de connectie tussen lichaam en geest zijn mijn kernonderwerpen.

Ik werk als freelancer voor bedrijven.