Voetreflexologie

Voetreflexologie is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. De voet is verbonden met het volledige lichaam: organen, zintuigen, hormonale stelsel, je gewrichten, spieren,  ... De hele mens is terug te vinden in de voet!

Het is een unieke methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren, spanning en stress te verlichten, de doorbloeding te verbeteren en blokkades in het zenuwstelsel op te heffen. Er treedt een onmiddellijke ontgifting op in het lichaam. Energiebanen worden vrijgemaakt. Je voelt je stressvrij. 

Speciaal aan te raden voor mensen die veel 'in hun hoofd zitten'!

Een ideaal instrument om het ganse lichaam uit te nodigen in balans te komen. 

Een sessie duurt een uur en kost 50€ 

Er zijn momenteel drie opties: 

*    Een integrale voetreflexologie sessie waarbij alle stelsels worden behandeld

*    Een voetreflex om het zenuwstelsen en hormonale stelsel te harmoniseren (interessant bij burnout, menstruatie/fertiliteitsvragen, menopauzale klachten)

*    Een voetreflex om de lymfen te draineren, ideaal bij vocht vasthouden, angst, eigenwaarde conflicten. 

Mocht je een voorkeur hebben voor een behandeling, zeg het me gerust. Dieptemassage/Deep Tissue/Relaxmassage


Dieptemassage maakt gebruik van diepe druk om de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel rond de spieren te bereiken. 

Deze massage kan verlichting bieden bij chronische pijn, vastgelopen spiergroepen zoals de nek, migraine, tandenknarsen, lage rugpijn, pijnlijke schouders, frozen shoulder, carpaal tunnelsyndroom, tenniselleboog ...

Door de behandeling worden toxines vrijgemaakt. Veel water drinken achteraf is de boodschap!

De vergelijking wordt soms gemaakt met een sportmassage. Qua intensiteit kan dit tellen!

Ook voor een ontspannende massage kun je bij mij terecht. Laat je vervoeren. Ik werk met biologische amandelolie en essentiële olieën om lichaam en geest tot rust te brengen. 

Alle massages kosten 70 euro. 
Bachbloesems

Bachbloesems zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, verdriet, examenstress, overprikkeling ... 

Ze buigen negatieve emoties om in hun positieve pool. Bachbloesems zijn volkomen veilig en hebben geen interactie met eventuele medicatie. 

Ook bij kinderen en huisdieren kunnen bachbloesems worden ingezet.Voedingsadvies

Na een gesprek over jouw voedingsgewoonten, proberen we jouw voeding aan te pakken op weg naar meer energie. 

Het gaat vooral om bewustwording en om het verschaffen van inzichten waar je zelf mee aan de slag gaat. Mijn nadruk ligt op wat je beter niet eet. We gaan concreet overlopen: hoe ontbijt je, wat zijn je slechte gewoontes, welke vetten gebruik je, wat is verzuring en hoe kun je dit met base voeding ombuigen... 

Energetisch versterken is steeds mijn insteek. Ook gaan we na of er complementaire voedingssupplementen zinvol zijn. Lezingen

Bij mij kun je ook terecht voor lezingen voor groepen over de holistische en energetische benadering. Basisprincipes over gezondheid, het belang van een goede ontspanning en nachtrust en de connectie tussen lichaam en geest zijn mijn kernonderwerpen.

Ik werk als freelancer voor bedrijven.